Leverring

Hvor lang tid går der, før jeg modtager min ordre?

Din ordre afsendes altid samme dag såfremt vi har ordren inden kl 12, ellers afsendes ordren næstkommende hverdag.
alle pakker er forsikret af MedCBD Ltd.


Hvor lang tid er vi om at levere?

Alle ordrer leveres normalt inden for 1-2 hverdage til adresser inden for EU
I forbindelse med ordrer, der falder sammen med helligdage og weekender, vil levering dog tage længere tid.


Hvad gør jeg, hvis jeg er kommet til at oplyse en forkert adresse?

Hvis du på din ordrebekræftelse, som du modtager pr. mail, kan se, at du har oplyst os forkert adresse, kontakt da hurtigst muligt kundeservice, så vi kan få rettet fejlen, inden din ordre afsendes.


Hvad sker der, hvis medcbd.dk har sendt min pakke af sted til en forkert oplyst adresse?

Typisk kommer pakken tilbage til medcbd.dk, og kundeservice kontakter dig for at få de rigtige adresseoplysninger, det er derfor meget vigtigt at du altid oplyser dit rigtige telefon nr. for at vi kan ringe tilbage.


Hvorfor får jeg ikke min pakke i dag, når jeg bestilte den i går inden kl. 12?

Selvom vi sender din ordre i går, kan det tage fragtfirmaet 1-2 hverdage at levere pakken.


Hvad gør jeg, hvis I har sendt mig en forkert vare?

Hvis du har modtaget en forkert vare, kontakt da vores kundeservice.
Vi vil bede dig om at sende varen retur, og forsendelsesomkostningerne betaler vi selvfølgelig. Husk at oplyse udgifter til returforsendelse og kontonummer, så vi kan overføre pengene til dig, Husk ar returvare IKKE må være åbnet, da vi så ikke kan ombytte eller refunderet varen.